Пространство за деца и родители
 

Много повече от часове по английски

Да, нашите програми са изцяло на английски. И, да, децата проговарят езика с лекота. Но Джоли Кидс е много повече от това.

 

Постепенна и грижовна адаптация

Адаптацията е първата важна стъпка както за детето, така и за родителите. Затова ние осигуряваме пълна подкрепа и възможно най-добрите условия за спокойното навлизане на всяко дете - заедно с родителите - в нашата среда.


Прекрасни учители

Нашите преподаватели са от България и чужбина и всички полагат безкрайни грижи, старателност, внимание и търпение, за да се чувстват децата спокойни и разбрани и да учат с лекота.


Позитивна среда

Постоянно се стараем в Джоли Кидс да царуват разбирателство, креативност и грижовност. Така децата пълноценно участват в заниманията и напредват бързо и успешно както с английския, така и цялостното си развитие.


Холистично развитие

При нас децата не просто учат. Те растат като личности. И английският е просто езикът, на който общуваме. Затова обръщаме внимание и на емоционалната интелигентност, физическото развитие, социалните умения, креативността, добродетелите, здравословния начин на живот…


4 часа английски

Разбира се, известни сме с английския. При най-малките продължителността на обучението е 3,5 часа на ден, а за по-големите - 4 часа на ден. Това важи за всички наши програми.

 

2-3,5 г.

Английски утрини

всеки делничен ден

9:00-12:30

 
 
Jolly Kids 2-3-year-olds.jpg
 

3,5-5 г.

Английски утрини

всеки делничен ден

9:00-13:00

 
 
Jolly Kids 3-5-year-olds.jpg
 

4-7 г.

Английски следобеди

вторник и четвъртък

14:00-18:00


Уикенд английски

само събота или събота и неделя

9:00-13:00

 
 
Jolly Kids 4-7-year-olds.jpg